Články

Volejbalový Turnaj
Autor: Marek Jánošík | 06. 11. 2011Prečítaný: 1434x / Komentáre: 0x
II. ročník volejbalového turnaja

Túto nedeľu sa konal pravidelný II. ročník volejbalového turnaja amatérov zmiešaných družstiev. Organizačný výbor volejbalového oddielu zabezpečil všetko potrebné a tak zápolenie družstiev prebehlo bez problémov.

Členovia organizačného výboru od skorého rána pripravovali všetko potrebné na hladký priebeh turnaja. Niektorí mali na starosť technicky prirpaviť športoviská a iní sa starali o občerstvenie súťažiacich. Zraz družstiev bol plánovaný na 8:30, čo sa až na pár opozdilcov podarilo všetkým. Nič nebránilo k zahájeniu a tradične krátkou rečou Viktora spolu s pózovaním pre fotografov bol turnaj okolo deviatej zahájený. Boli vytvorené dve skupiny v každej po tri družstvá, ktoré medzi sebou zápolili o umiestnenie v tabuľke. Po ukončení základnej časti nasledovali boje o celkové umiestnenie v turnaji. Prví z tabuliek hrali o prvé a druhé miesto, druhí hrali o tretie a štvrté a posledný o čestné umiestnenie. Umiestnenie v tabuľkách dopadlo podľa predokladov na základe obsadenosti v družstvách a celkové poradie v rámci turnaja nebolo isté až do vyvrcholenia všetkých bojov. Celkové umiestnenie aj umiestnenie v tabuľkách si možu všetci pozrieť v prílohách. Úlohu rozhodcov počas hrania sa chytili skúsení volejbalový hráči a tým pádom vôbec nedochádzalo k hádkam na ihrisku, za čo im patrí malé uznanie. Na záver všetkého sa uskutočnilo vyhodnotenie nielen tých najlepších. Ocenené bolo každé družstvo, za vzorné správanie sa, za účasť, za radosť z pohybu atď. 

Nakoľko turnaj prebehol bez problémov a všetko sa stihlo v riadnom čase, mohlo sa po vyhodnotení pokračovať voľnou zábavou v nedaľekom penzióne, kde bolo rezervované miesto pre všetkých. Zábava a prudké debaty, nielen volejbalové trvaly do večerných hodín, až kým sa aj najskalnejší nepobrali domov.

Tento ročník osobne hodnotím veľmi dobre, aj keď som sa herne nezúčastnil a teším sa na ďalší.

Pre pridanie komentáru k článku, musíte byť registrovaným užívateľom.
Zaregistrujte sa tu  [registrácia]. [prihlásenie]
Zabavte sa!

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Access denied for user 'x-techsk-global'@'localhost' (using password: YES) in /home/ftp/sport4you.sk/www/connect.php on line 15
Nemožno pripojiť databazu v adminconnect.

/clanok/63

Error:

Query:

25 April 2024, 2:53