Články

Volejbal Levice 2013
Autor: Maťa Janšová | 03. 06. 2013Prečítaný: 1549x / Komentáre: 0x
volejbalový turnaj Levice

V jednu májovú sobotu sa šesť volejbalistov (Marek, Jarko, Kájo, Aďko, Evka a Maťa) vybralo do neďalekých Levíc na turnaj zmiešaných družstiev organizovaný volejbalovým klubom Fifty five Levice. Dobrá nálada vládla napriek skorému vstávaniu už od rána. Všetci sme si padli do oka, čo sa neskôr ukázalo aj na ihrisku. Po úvodnom milom uvítaní sme si rozdelili teamové dresy, dali si neskoré raňajky a začali obkukávať súperov Turnaja sa zúčastnilo šestnásť družstiev rozdelených do troch skupín, dve po päť a jedna so šiestimi teamami. V našej šesťčlennej skupine sa hralo na dva hrané sety do 15. Zápasy boli veľmi vyrovnané do poslednej lopty. Vyhrať mohli všetci. Organizátori zabezpečili pitný režim (kofola, pivo, minerálka a iné..) a aj obed v neďalekej kantíne.

Udržiavanie kolektívneho ducha, počas každej prestávky, prinieslo svoj prvý úspech, následkom ktorého sme postúpili zo skupiny medzi osem najlepších teamov. Ďalej sa hralo už len na jeden set do 20. Postupne sa začala prejavovať únava, ktorá nás však nezmohla a naša dobrá hra nás postupne dostala až medzi štvoricu najlepších družstiev. Súperi mali veľmi šikovných smečiarom a hlavnú úlohu v postupe až do finále zohrali naše perfektné a včas postavené bloky. Prvý finálový set sme veľmi tesne prehrali, ale mali sme ešte šancu na opravu, pretože finále sa hralo na dva víťazné sety.

V druhom sete sa šťastie trošku odvrátilo z našej strany, keď si Marek vyvrtol členok. Finále sme nakoniec síce prehrali, ale skončili sme na peknom a myslím si, že aj na začiatku nečakanom druhom mieste. Pohár, diplom a metaxa putovali teda zaslúžene do Martina. Tento krásny úspech sme večer oslávili piesňou a gitarou. Neskorou večernou hodinou sme sa pobrali príjemne unavení domov.

Turnaj bol výborne zorganizovaný po každej stránke, stretlo sa tu kopec super ľudí a výborných volejbalistov a volejbalistiek. Ďakujeme, že sme sa mohli zúčastniť.

Čo povedať na záver...napadá ma len šušn :-P

Pre pridanie komentáru k článku, musíte byť registrovaným užívateľom.
Zaregistrujte sa tu  [registrácia]. [prihlásenie]
Zabavte sa!

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Access denied for user 'x-techsk-global'@'localhost' (using password: YES) in /home/ftp/sport4you.sk/www/connect.php on line 15
Nemožno pripojiť databazu v adminconnect.

/clanok/69

Error:

Query:

20 April 2024, 4:52